Show Biz

Rudina – 11 Shtator 2021 – Lajmet e fundit të showbiz-it/ Dua Lipës i dhurohet shtëpi në Jug#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.
SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on YouTube for more videos!

Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web
Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen
Follow Tvklan on Facebook:
Follow Tvklan on Instagram:
Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button